Ajunge la mai multi clienti cu SEO

Agentie SEO

Aerya IT Solutions

Servicii SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) face parte din esenta noastra. Avem expertiza, cunostintele si echipa necesara pentru a creste vizibilitatea organica in motoarele de cautare pentru orice tip de proiect SEO.

Analiza Initiala

 • Keyword Research

 • Arhitectura

 • Audit Tehnic

 • Consultanta

 • Strategie

SEO On Page

 • Optimizare

 • Interlinking

 • Indexare

 • Continuturi

 • Core Web Vitals

SEO Off Page

 • Audit Backlinks

 • Link Building

 • Link Baiting

 • Reputatie Google

 • Strategie Off Page

Specializare

 • Migratii

 • SEO International

 • SEO Local

 • SEO Ecommerce

 • Seo pentru B2B

CMS

 • WordPress

 • Prestashop

 • Shopify

 • Magento

 • Odoo

Statistici SEO

De ce sa alegeti agentia noastra de marketing SEO?

Descopera agentia SEO numarul 1 din Romania! Sustinuta de experti dedicati si o metodologie proprie, ne asiguram ca website-ul tau beneficiaza de cea mai eficienta optimizare SEO.

Ca agentie SEO, oferim servicii complete: optimizare on-page, adaptare continut, strategii de link building. Operam fara frontiere, fie ca e vorba de SEO local sau international. Indiferent de platforma - WordPress, Prestashop, Shopify sau custom ca Odoo - livram servicii SEO de alta calitate.

Optimizare SEO

Doresti cresterea veniturilor? Esti unde trebuie! Am colaborat cu sute de companii ce au ajuns pe prima pagina.


Colaboram cu diverse site-uri, de la afaceri de servicii la ecommerce cu mii de produse.


Suntem o companie SEO experimentata. Oferim o gama larga de servicii in Marketing Digital: SEO, SEM, audit SEO, migratii, dezvoltare web, design si multe altele.

Metodologia noastra SEO pentru a domina SERP-urile

Descopera mecanica metodologiei noastre SEO, validata prin rezultate concrete. Succesul consta in abordarea structurata a fiecarui aspect SEO si monitorizarea metricilor in timp real. Vedem pozitionarea online ca un proces ciclic, mereu in evolutie, care necesita ajustari tehnice si de continut. Trebuie sa fim agili in fata noilor algoritmi Google, actiunilor concurentei si schimbarilor din industrie, pentru a alinia planul SEO cu dinamica afacerii tale.

Optimizare SEO

Vrem sa fim firma ta de Marketing SEO

La Aerya lucram cu clienti de oriunde. De la SEO si consultanta tehnica, pana la crearea de continut care aduc clienti si vanzari.


Ceea ce ne diferentiaza de alte agentii de optimizare SEO este ca serviciile noastre sunt realizate din perspectiva unui propietar de afaceri si cautam maximul de vanzari posibile pentru clienti.


Nu avem o "reteta secreta". Strategiile noastre se bazeaza pe date si analize. Avem experienta si tehnologia pentru a va arata ce functioneaza si ce nu!

Descoperiti agentia noastra SEO

Campaniile noastre SEO genereaza mari resultate

Serviciile noastre SEO te vor ajuta sa ajungi la traficul care il doresti.

Numerele noastre nu mint

Avem cea mai mare rata de succes in proiecte SEO. Toti clientii nostrii sunt foarte multumiti de resultatele obtinute.

Firma SEO care nu te abandoneaza

Noi vom fii acolo sa va ajutam sa ajungeti la clientii dvs. in cel mai scrurt timp posibil.

Intrebari frecvente despre SEO

Ce este SEO si pentru ce este util?

Acronimul SEO inseamna Search Engine Optimization (Optimizare pentru motoarele de cautare) si este o disciplina care inglobeaza toate tehnicile si actiunile necesare pentru a imbunatati calitatea unui site web si a-l face sa apara pe cele mai inalte pozitii in motoarele de cautare.

Ce este si ce face o agentie SEO?

O agentie SEO sau agentie de pozitionare web este o companie dedicata sa faca site-urile clientilor sai sa apara in primele pozitii ale motoarelor de cautare. Pentru a realiza acest lucru, veti avea cunostinte aprofundate despre modul in care functioneaza motoarele de cautare si o experienta vasta in influentarea rezultatelor acestora.

Trebuie sa angajez o agentie SEO sau o pot face singur?

Design-ul si implementarea unei strategii SEO centrata pe rezultate nu este usoara. Trebuie sa cunoasteti in profunzime cum functioneaza motoarele de cautare precum Google, castigand in acelasi timp experienta dovedita in pozitionarea tuturor tipurilor de proiecte online. Din acest motiv, va recomandam intotdeauna sa aveti incredere intr-o agentie SEO pentru a pozitiona paginile dumneavoastra web.

Cat costa serviciul de pozitionare SEO?

Toate preturile serviciilor SEO oferite de Aerya IT Solutions sunt complet personalizate pentru fiecare client. Apreciem atat nevoile si aspiratiile proiectului web, cat si orele dedicate echipei noastre tehnice. Solicitati-ne un buget SEO personalizat!

Ce pot face eu pentru a imbunatati SEO site-ului meu?

Multe lucruri! In timp ce lucram la On-Page si Off-Page pentru a va imbunatati site-ul pentru SEO, puteti genera continut nou prin produse, servicii sau postari pe blog, si noi ne vom asigura ca totul este concentrat pe obtinerea mereu celei mai bune pozitionari.

Faceti SEO doar pe Google?

Nu. Chiar daca Google este cel mai folosit motor de cautare din lume, noi ne asiguram ca proiectul tau este indexat si apare in primele pozitii ale altor motoare de cautare, fie ca este vorba despre Bing, Yahoo!, Yandex, Duckduckgo, printe altele.

Cat timp va dura sa apar la primele pozitii pe Google?

Pentru a aparea in primele pozitii in Google, situatia va depinde de specificul proiectului: starea actuala a SEO, domeniul proiectului, competenta pe care o aveti etc. Cu toate acestea, daca doriti ca o strategie SEO sa inceapa sa aiba efect, in majoritatea cazurilor trebuie sa treaca o perioada minima de 6 luni.

Ce garantii am ca voi obtine rezultate SEO?

In agentia noastra SEO Aerya IT Solutions avem un numar mare de clienti multumiti, pentru care am implementat strategii SEO care i-au dus pe primele locuri in Google, unde traficul primit de la motoarele de cautare a devenit un canal fundamental pentru strategia lor de marketing global. Aceasta este cea mai buna garantie a noastra.

Cu ce CMS se poate pozitiona SEO?

In agentia noastra de pozitionare web lucram cu tot felul de CMS-uri, de la site-uri web personalizate pana la sisteme precum WordPress, Prestashop, Shopify, Drupal, Laravel, Odoo... Strategiile noastre SEO se vor adapta 100% la site-ul tau si vor consolida punctele sale forte.

Deschide chat
💬 Contactați-ne!
Salut 👋
Va putem ajuta cu ceva?