Odoo, cel mai puternic Software pentru Afaceri

Suite de aplicatii de afaceri complet integrat intr-un singur Software ERP

Ce este Odoo?

Odoo este un Sistem de Planificare a Resurselor (ERP) complet, integrat și personalizabil pentru gestionarea afacerilor. Odoo integrează CRM, Vânzări, Management de Proiecte, Producție, Management al Stocurilor, Contabilitate, Management HR, Activități de Marketing, Instrumente de asistență pentru Clienți și alte aplicații de afaceri într-o singură soluție software.

Odoo este un suite de aplicații pentru afaceri Open Source care răspunde nevoilor companiilor de toate dimensiunile și bugetele din toate industriile. Odoo are o aplicație de afaceri pentru aproape orice nevoie a intreprinderilor.

Odoo ERP
Implementare Odoo ERP

Odoo ERP: Gestioneaza-ti toata afacerea intr-un singur loc

Cu Odoo aveți posibilitatea de a administra toate procesele de afaceri într-un singur loc, indiferent dacă vorbim de contabilitate, vânzări, achiziții, inventar, producție sau resurse umane. Fiecare modul Odoo este proiectat pentru a se integra perfect cu celelalte, oferindu-vă o vedere panoramică asupra întregii afaceri, în timp real. Cu Odoo ERP, complexitatea gestionării unei afaceri este simplificată, eficiența este îmbunătățită, iar productivitatea este maximizată.

Odoo se mândrește cu o integrare fără precedent între modulele sale, care acoperă toate aspectele unei afaceri. De la CRM și Vânzări, la managementul proiectelor și gestionarea resurselor umane (HR), fiecare modul funcționează împreună într-un sistem coerent și puternic. În plus, Odoo oferă flexibilitate și adaptabilitate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale intreprinderii dvs., oferind posibilitatea de a personaliza și de a extinde funcționalitățile cu alte aplicatii prin intermediul unui API puternic.

Cu Odoo vă asigurați că aveți toate uneltele necesare pentru a crește și a vă dezvolta într-un mediu de afaceri dinamic și competitiv. Aerya este mai mult decât un implementator, este un partener de încredere care vă ajută să atingeți obiectivele voastre cu Odoo. Noi va ajutam cu automatizarea proceselor si voi vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: Creșterea și succesul afacerii dvs.

Descoperă Odoo

5.000.000+

Utilizatori in toata lumea

10000+ module

Disponibile in Odoo App Store

1200+ parteneri

Implementatori Odoo Profesionisti

ERP pentru afaceri

Solutii pentru fiecare nevoie de afaceri

Odoo este un pachet complet de aplicatii de business care ofera solutii pentru orice nevoie de afaceri pe care o puteti avea. Toate nevoile si cerintele complexe ale afacerii pot fii gestionate si dezvoltate si indeplinite de noi. Aerya ofera o optimizare maxima si o productivitate imbunatatita afacerii tale.

În calitate de partener Odoo în România, suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați și să vă dezvoltați afacerea cu ajutorul soluțiilor noastre personalizate. Ne străduim să înțelegem în profunzime cerințele specifice ale afacerii dvs., oferind suport și consultanță pentru a vă asigura că beneficiati de toate avantajele pe care le oferă Odoo

De ce sa alegeti Odoo pentru afacerea ta

Preturi foarte competitive

Fiind un software Open-Source, Odoo este un software de business management accesibil pentru oricare IMM.

Comparat cu celelalte solutii ERP, Odoo este de 10 ori mai ieftin!

Plateste doar pentru utilizatori si toate aplicatiile sunt gratuite!

Software modern si usor de folosit

Software-ul Odoo se remarcă prin modernitate și ușurință în utilizare, oferind o interfață prietenoasă, intuitivă și adaptată nevoilor specifice ale fiecărui business.

Cu un design curat și funcții ușor de înțeles, Odoo face ca gestionarea diverselor aspecte ale afacerii să fie un proces simplu și eficient. Mai mult decât atât, acesta oferă posibilitatea de a personaliza și adapta modulele software pentru a corespunde exact cu ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți optimiza și automatiza procesele de business cu minimum de efort.

Orice cerinta se poate indeplinii

Nu există limite în ceea ce privește adaptarea la nevoile afacerii dvs. Vă puteți personaliza fluxurile de lucru, adăuga sau elimina funcționalități și integra alte sisteme software pe care le utilizați deja

Noi, ca Partener Odoo oficial, suntem capabili să dezvoltăm module suplimentare specifice pentru a îndeplini orice cerință unică pe care o poate avea afacerea dvs.

Odoo vs. restul: Analiza diferențelor dintre soluțiile ERP

De ce Odoo este ERP-ul favorit a intreprinterilor?

Odoo este cel mai ieftin ERP din piata. Comparat cu celelalte solutii, Odoo poate sa fie de 10 ori mai ieftin! Odoo este un sistem ERP open-source, ceea ce înseamnă că nu sunt implicate costuri de licențiere costisitoare, in versiunea Odoo Community. In versiunea Enterprise, costurile sunt foarte ieftine comparate cu alte solutii ERP.

In plus, Odoo ofera o serie de module foarte bine dezvoltate si, in multe cazuri, nu este nevoie de a face dezvoltari complexe pentru a satisface nevoile afacerii tale.

Comparație între cele mai populare ERP-uri

Oracle Netsuite ERP

ERP Netsuite

125€/ Luna / User

 • 25000 clienti
 • 300 aplicatii in SuiteApp
 • Customizare limitata
 • Plata anuala
Odoo

Odoo

18€/ Luna / User

 • Peste 5 milioane de clienti
 • 25000+ aplicatii in Odoo App Store
 • Foarte personalizabil
 • Plata lunara sau anuala
Microsoft Dynamics 365 ERP

Dynamics 365

110€/ Luna / User

 • Peste 4 milioane de clienti
 • Integrat cu Microsoft Office Suite
 • Customizare limitata
 • Plata anuala

Crezi că Odoo este o soluție pentru afacerea ta?

Hai sa vorbim!

Deschide chat
💬 Contactați-ne!
Salut 👋
Va putem ajuta cu ceva?