Software de Gestionare Auto Integrat

Descoperă cum vei putea administra vehiculele, contractele, costurile și asigurările cu Odoo

Management flotei auto făcută ușoară

Nu vei avea nevoie de niciun sistem specializat de management a flotei companiei!

Cu softul de gestionare auto Odoo, poți urmări cu atenție flota în câteva clicuri simple.

Administrează totul prin sistemul nostru de administrare prietenos cu utilizatorul: intrări de jurnal de combustibil, costuri și multe alte caracteristici necesare pentru gestionarea vehiculelor companiei tale.

Gestionează leasingul și toate contractele necesare

Platforma Odoo oferă o soluție completă de gestionare a leasingului auto și a tuturor contractelor asociate acestuia. 

 Acest soft de gestiune a unei flote auto îți oferă un control deplin asupra fiecărui aspect al leasingului auto, astfel încât să poți gestiona și monitoriza cu ușurință toate termenii contractelor, inclusiv ratele lunare, taxele de administrare și asigurările, toate într-un singur loc centralizat.

Monitorizează toate costurile simultan

Acest program de gestionare a unui auto îți permite să monitorizezi toate costurile într-un mod usor și coerent.

De la cheltuielile legate de leasing, întreținere și asigurări până la consumul de carburant și amortizarea vehiculelor, Odoo te ajută să ții evidența fiecărui aspect financiar.

Astfel, poți gestiona eficient bugetul alocat flotei și să identifici oportunități de economisire sau optimizare a resurselor.

Cu Odoo, vei beneficia de o viziune panoramică asupra costurilor parcului auto, ceea ce îți va permite să iei decizii strategice informate și să menții afacerea pe drumul cel bun.

Soluție completă pentru gestionarea flotei auto

Când vine vorba de alegerea unui software pentru gestionarea flotei auto, una dintre cele mai importante considerații este gradul de integrare cu alte aplicații și sisteme.

Odoo se diferențiază de concurență prin diversitatea și versatilitatea modulelor oferite. Fie că este vorba despre modulul de vânzări, modulul de contabilitate sau cel de e-commerce, Odoo reușește să integreze toate aceste module într-un sistem unitar și eficient.

Prin intermediul acestor integrări, utilizatorii pot accesa informații vitale în timp real despre locația și starea vehiculelor, costurile și performanța acestora, astfel încât să poată lua decizii mai informate și mai eficiente în ceea ce privește întreținerea și operarea flotei auto. 

Mai mult decât atât, soft-ul Odoo oferă o gamă largă de funcții personalizabile, care vă permite să vă adaptați cu ușurință la nevoile specifice ale afacerii dvs. și să obțineți rapoarte și analize avansate pentru a vă îmbunătăți continuu performanța.

Integrarea Odoo cu alte aplicații face din acest software nu doar o alegere puternică, ci și o soluție completă, versatilă și scalabilă pentru gestionarea eficientă a parcului auto.

Descoperă Odoo pentru Fleet Management

Echipa noastră de experți Odoo are toate soluțiile de care ai nevoie pentru a crește și a scala!

Deschide chat
💬 Contactați-ne!
Salut 👋
Va putem ajuta cu ceva?